• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
00:35

Akşam'a Kalan Süre

Vali Makas; Nevruz, baharın müjdecisi ve umudun simgesi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Nevruz Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Baharın müjdecisi, yenilik ve umut simgesi Nevruz Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz” dedi.


Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Nevruz Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Kırıkkale Valisi Makas, mesajındı, “Baharın müjdecisi, yenilik ve umut simgesi Nevruz Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz.Nevruz, Türk milletinin en köklü geleneklerinden biridir. Nevruz gelenekleri ve görenekleri, Türk milletinin tarihsel ve kültürel kimliğini yansıtır. Atalarımızdan miras aldığımız bu bayram, baharın gelişini, doğanın uyanışını ve yeni bir başlangıcı simgeler. Bu bayramı kutlamak, geçmişimize ve atalarımıza olan saygımızı göstermenin bir yoludur. Nevruz, aynı zamanda birlik ve beraberlik bayramıdır. Bu bayramda bir araya gelerek, birbirimizi sevgi ve saygıyla kucaklıyor, aile bağlarımızı güçlendiriyoruz. Nevruz'un bereketi, bolluk ve huzuru tüm dünyaya yayılmasını diliyorum. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimin ve Türk milletinin Nevruz Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

KÖYDES DEN KÖYLERE YOL VE İÇME SUYU

İlginizi Çekebilir

Topun Peşinden Koştu Canından Oldu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de İttifak Olmayacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14525

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#